AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üstünü örtmek

Kahve falında başkasının üstünü örtmek

Kahve falında başkasının üstünü örtmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Kahve falında sevdiğinin üstünü örtmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünü örtmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyuyan birinin üstünü örtmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir şeyin üstünü örtmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün üstünü örtmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üşüyen birinin üstünü örtmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin üstünü örtmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uyuyan kişinin üstünü örtmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir