AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin saçını kesmek

Kahve falında sevdiğinin saçını kesmek

Kahve falında sevdiğinin saçını kesmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, bununla yüceleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin saçını kesmek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Kahve falında sevdiğinin saçını kesmek sağlık sorunlarının biteceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini kesmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarını kesmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kesmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine inanılır.

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla saçını kesmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçlarını kesmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, ortak edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla saç kesmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir