AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçlarını kesmek

Kahve falında kendi saçlarını kesmek

Kahve falında kendi saçlarını kesmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, konforunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçlarını kesmek gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Kahve falında saç kesmek ve ağlamak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun saçını kesmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kendisine kızacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçlarını kesmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçları kısa kesmek hayatının bir anda cennete döneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında yanlışlıkla saç kesmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saçımızı kesmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçın yarısını kesmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, dünyasının iyileşmesine inanılır.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir