AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kesmek

Kahve falında saçını kesmek

Kahve falında saçını kesmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok kötü hissedileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kesmek gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında yanlışlıkla saç kesmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerin rast gideceğine yorulur.

Kahve falında annesinin saçını kesmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarını kesmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına delalettir.

Kahve falında kızının saçını kesmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine delalettir.

Kahve falında birinin saç kesmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalettir.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin saçını kesmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının ucundan kesmek başarılarını ispat edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir