AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kollarında ölmek

Kahve falında sevdiğinin kollarında ölmek

Kahve falında sevdiğinin kollarında ölmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin kollarında ölmek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden, kaldırabileceğinizden fazla yük almaktan veya bütçenizi aşan maddi yardımlarda bulunmayı vaat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında sevdiğinin kollarında ölmek daima önüne bakacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin koluna girmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle kol kola gezmek ailesini kaybedeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini kolundan öpmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin koluna girmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin koluna girmek büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin kolunu öpmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin koluna girmek hayırlı bir eşe, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir