AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle kol kola gezmek

Kahve falında sevdiğinle kol kola gezmek

Kahve falında sevdiğinle kol kola gezmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle kol kola gezmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle kol kola gezmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kol kola gezmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla kol kola gezmek işten yana kısmetinin kapanacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında bir kızla kol kola gezmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol kola gezmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle kol kola gezmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol kola girmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, zor zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek yanlış yatırımlar yapılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir