AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kokusunu almak

Kahve falında sevdiğinin kokusunu almak

Kahve falında sevdiğinin kokusunu almak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hastalıklarından kurtulacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu içine çekmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu almak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu duymak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında kavun kokusu duymak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, karlı çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kokulu çiçek görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, küfürlü söze inanılır.

Kahve falında hoş koku duymak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir