AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin elini öpmek

Kahve falında sevdiğinin elini öpmek

Kahve falında sevdiğinin elini öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, geniş bir ev satın alacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar veya para transferleri konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hayatın kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın elini öpmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın elini öpmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini öpmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin elini öpmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek karın artacağına, iş güç sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birinin elini öpmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği birinin elini öpmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, hatalı yollara sapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir