AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin düğününü görmek

Kahve falında sevdiğinin düğününü görmek

Kahve falında sevdiğinin düğününü görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, iyi konumlara geleceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, içinin de rahat edeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin düğününü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz.

Kahve falında sevdiğinle düğüne gitmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin düğününü görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızın düğününü görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği birinin düğününü görmek evlatların hayırsız çıkacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin düğününü görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini düğünde görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin düğününe gitmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir