AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde gördüyseniz:

  • Seçimler yapmalısınız.

Kahve falında sevdiğin kızın düğününü görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kızının düğününü görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızına düğün yapmak küslerin barışacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının düğün görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kızının düğün yaptıgını görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında evli kızının düğününü görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, huzur ve saadet bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir