AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği birinin düğününü görmek

Kahve falında sevdiği birinin düğününü görmek

Kahve falında sevdiği birinin düğününü görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, işlerinin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği birinin düğününü gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin düğününü görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin düğününe gitmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle düğüne gitmek malının ve parasının da büyüyeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın düğününü görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini düğünde görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin düğününü görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği birinin düğününü görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, itibar kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir