AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini düğünde görmek

Kahve falında sevdiğini düğünde görmek

Kahve falında sevdiğini düğünde görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini düğünde gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir plana bağlamanızın ya da anlaşmaların noktası virgülüne uygulanmasını beklemenizin kimseye bir faydası olmayabilir.

Kahve falında sevdiğinin düğününe gitmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın düğününü görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği birinin düğününü görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin düğününü görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin düğününü görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle düğüne gitmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini düğünde görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, arabuluculuk yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir