AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin düğününü görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin düğününü görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin düğününü görmek ağız tadının yerinde kalacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, adım atarken çok zorlanacağına, işlerine dört elle sarılacağına, çok başarılı olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin düğününü gördüyseniz:

  • İlişkilerinize karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin düğününü görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişinin düğününü görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli kişinin düğününü görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin düğününü görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızın düğününü görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin düğününe gitmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle düğüne gitmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir