AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızın düğününü görmek

Kahve falında sevdiğin kızın düğününü görmek

Kahve falında sevdiğin kızın düğününü görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kazancının hiç azalmayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, asık yüzlerin güleceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızın düğününü gördüyseniz:

  • Bazı konularda voltajı yükseltmemeli veya başkalarının ilişkilerine karışmamalısınız.

Kahve falında sevdiğin kızın düğününü görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine inanılır.

Kahve falında kızına düğün yapmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına alamet eder.

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının düğün yaptıgını görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının düğün görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, işinin en iyisi olacağına inanılır.

Kahve falında evli kızının düğününü görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kızının düğününü görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir