AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta çamur görmek

Kahve falında ayakta çamur görmek

Kahve falında ayakta çamur görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ayakta çamur gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz veya projeleriniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Kahve falında ayakta çamur görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta sallamak sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Kahve falında ayakta beklemek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta halhal görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, hayırlı bir eşe delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine inanılır.

Kahve falında ayaktan öpmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına inanılır.

Kahve falında ayakta kaka yapmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine işarettir.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir