AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini kilolu görmek

Kahve falında sevdiğini kilolu görmek

Kahve falında sevdiğini kilolu görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini kilolu gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında sevdiğini kilolu görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, rütbesinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilolarca altın görmek her zaman sevgi göreceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşırı kilo almak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kilo almış erkek görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kilo kaybetmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kilo aldığını görmek şansının döneceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kilolu görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok kilo aldığını görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir