AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı istemeye gitmek

Kahve falında sevdiğin kızı istemeye gitmek

Kahve falında sevdiğin kızı istemeye gitmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Kahve falında sevdiğin kızı istemeye gitmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gitmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı istemeye gitmek uzun uzun dalıp gideceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kızı istemeye gitmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini istemeye gitmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi istemeye gitmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızın evine gitmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir