AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline su vermek

Kahve falında geline su vermek

Kahve falında geline su vermek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına işarettir.

Kahve falında geline su vermek gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalar, ilhamlar veya eşzamanlı olaylar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında geline su vermek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına yorulur.

Kahve falında gelinin görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelini ata binmiş görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemin gelin olduğunu görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekrar gelin olmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında şişman gelin görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin güvey olmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında geline altın vermek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir