AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını gelin görmek

Kahve falında karısını gelin görmek

Kahve falında karısını gelin görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalettir.

Kahve falında karısını gelin gördüyseniz:

  • Bekleyip görmeyi tercih etmeniz size duyulan saygıyı arttırabilir.

Kahve falında karısını gelin görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve karısını görmek kişinin evlatlarının artacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına inanılır.

Kahve falında karısını öldürmeye çalışmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işarettir.

Kahve falında karısının ölüm haberini almak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında karısını başka adamla görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında karısını evlenirken görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısını evlenmiş görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir