AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin kaçırmak

Kahve falında gelin kaçırmak

Kahve falında gelin kaçırmak kötü sözler duyulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa rivayet eder.

Kahve falında gelin kaçırmak gördüyseniz:

  • Yeni çözümler bir süredir sorun yaratan konuları ortadan kaldırabilir.

Kahve falında gelini kaçırmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında kaçan gelin görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gelin kaçırmak bir toplulukla beraber hareket edileceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinin kaçtığını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşusunu gelin görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin duvağı almak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında gelin giydirmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin olmak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir