AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini dövmek

Kahve falında sevdiğini dövmek

Kahve falında sevdiğini dövmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, muradına ereceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, doğruluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini dövmek gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dövmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek eski enerjisini bulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanı dövmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birini dövmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşını dövmek sıkıntılarından arınacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kadını dövmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini dövdüğünü görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir