AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birini dövmek

Kahve falında sevdiğin birini dövmek

Kahve falında sevdiğin birini dövmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sebep olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birini dövmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmak yerine kendinizi değiştirmeye veya kişisel gelişim çalışmalarına eğilmeniz daha yararlı sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında sevdiği birini dövmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek toplumda iyi bir yer edineceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kadını dövmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini dövmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini dövdüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dövmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir