AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boynunu öpmek

Kahve falında birinin boynunu öpmek

Kahve falında birinin boynunu öpmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, bereketli işler yapılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boynunu öpmek gördüyseniz:

  • Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında erkeğin boynunu öpmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin boynundan öpmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, rızkın kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin boynunu öpmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bi erkeği boynundan öpmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini boynundan öpmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin boynundan öpmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında boynundan öpmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir