AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunu öpmek

Kahve falında boynunu öpmek

Kahve falında boynunu öpmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılar son bulacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynunu öpmek gördüyseniz:

  • Sizinle benzer düşüncelere sahip kişilerle iiş birliğine girmeniz belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında boynunu öpmek afiyette giden düzeninden olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin boynundan öpmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeği boynundan öpmek yaşamına bakacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini boynundan öpmek işlerin düşeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kadını boynundan öpmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin boynunu öpmek çirkin sözler işitileceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin boynundan öpmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Kahve falında birinin boynunu öpmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir