AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini boğmak

Kahve falında sevdiğini boğmak

Kahve falında sevdiğini boğmak kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bereketli bir döneme girileceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini boğmak gördüyseniz:

  • Karşılığında sizden tam olarak ne beklendiğini bilmeden hediye ya da jest kabul etmemenizde fayda var.

Kahve falında sevdiğini boğmak özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini boğmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, işlerinin iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun boğmak Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında birini elleriyle boğmak tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında tavşan boğmak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işaret eder.

Kahve falında denizde birini boğmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hikmet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini iple boğmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanı suda boğmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir