AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadının doğurduğunu görmek

Kahve falında başka bir kadının doğurduğunu görmek

Kahve falında başka bir kadının doğurduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir kadının doğurduğunu gördüyseniz:

  • İlişki ya da iş birliklerinizle ilgili katı ya da kesin fikirleriniz olsa da, diğerleri sizin görüşlerinizi paylaşmıyor olabilirler.

Kahve falında başka bir kadının doğurduğunu görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, iyi geçineceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin ikiz doğurduğunu görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin bebek doğurduğunu görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin doğurduğunu görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin erkek bebek doğurduğunu görmek kötü günlerinin biteceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının doğurduğunu görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının doğurduğunu görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının doğurduğunu görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir