AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini başka bir kızla görmek

Kahve falında sevdiğini başka bir kızla görmek

Kahve falında sevdiğini başka bir kızla görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini başka bir kızla gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat edin.

Kahve falında sevdiği kızı başka erkekle görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başka kızla görmek malının ve aşının da çoğalacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, şansızlığın kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başka bir kızla görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka kızla görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını başka bir kızla görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir