AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini başka kızla görmek

Kahve falında sevdiğini başka kızla görmek

Kahve falında sevdiğini başka kızla görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, müjdeli haberler alacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini başka kızla gördüyseniz:

  • Etki alanınızı genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kızı başka erkekle görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek uzun yıllar yaşayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini başka bir kızla görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka kızla görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini başka kızla görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir kızın istendiğini görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, ağız tadının bozulmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir