AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini atın üstünde görmek

Kahve falında sevdiğini atın üstünde görmek

Kahve falında sevdiğini atın üstünde görmek geri planda kalacağına, aile hayatına adım atılacağına, başarısının azalacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini atın üstünde gördüyseniz:

  • İlerlemeyi durdurmamalısınız.

Kahve falında sevdiğini atın üstünde görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini at üstünde görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde koşmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini at üstünde görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın üstünden atlamak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında at üstünde görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında atın üstünden düşmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde at görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir