AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine sarılıp uyumak

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyumak

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyumak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok icraate önem vermeniz size yardımı dokunabilecek veya sunacak şeyleri olan kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılarak uyumak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle sarılarak uyumak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyumak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, iyi halini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşine sarılıp uyumak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, rakiplerini mağlup edeceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle sarılarak uyumak övgü dolu sözler işiteceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir