AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle sarılıp uyumak

Kahve falında bir erkekle sarılıp uyumak

Kahve falında bir erkekle sarılıp uyumak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, takdir edilen kişi olacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkekle sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Özgüveninizi arttıracak ya da egonuza iyi gelecek şeyler yapabilir veya satın alabilirsiniz.

Kahve falında erkeğe sarılarak uyumak gelişim içine gireceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğe sarılıp uyumak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle sarılıp uyumak huzurlu hissedileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle sarılarak uyumak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp uyumak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğe sarılarak uyumak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyumak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle sarılıp uyumak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir