AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın kapısını açmak

Kahve falında arabanın kapısını açmak

Kahve falında arabanın kapısını açmak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın kapısını açmak gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Kahve falında arabanın kapısını açmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın kapısını kapatmak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın kapısını açık görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet eder.

Kahve falında arabanın kapısı görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birine kapıyı açmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkan kapısını açmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında bahçe kapısı açmak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir