AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak kapısını açmak

Kahve falında sokak kapısını açmak

Kahve falında sokak kapısını açmak kalp kırıklığı olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, işinden evine gidip geleceğine, harcama gücünün artacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına inanılır.

Kahve falında sokak kapısını açmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Kahve falında sokak kapısını açmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında açık sokak kapısı görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında sokak kapısı görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işaret eder.

Kahve falında sokak kapısını açık görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında balkon kapısını açmak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kapı açmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sağlığının bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir evin kapısını açmak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kapısını açmak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir