AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikramda bulunmak

Kahve falında ikramda bulunmak

Kahve falında ikramda bulunmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Kahve falında birine ikramda bulunmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ikramda bulunmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birine ikramda bulunmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında misafire ikramda bulunmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında birisine ikramda bulunmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye ikramda bulunmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir