AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağının kesildiğini görmek

Kahve falında ayak tırnağının kesildiğini görmek

Kahve falında ayak tırnağının kesildiğini görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, bol kazanç getireceğine, içinin huzurla dolacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen bir deneyim yaşamanız sizi karar vermek durumunda bırakabilir.

Kahve falında ayak tırnaklarının kesildiğini görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının kesildiğini görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak kesip atmak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesilmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağının kesildiğini görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işaret eder.

Kahve falında tırnakları kesilmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağın kesildiğini görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağı temizlemek huzurlu günlerin biteceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir