AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden su istemek

Kahve falında sevdiğinden su istemek

Kahve falında sevdiğinden su istemek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden su istemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bekleyen durumlara düzenleme getirmelisiniz.

Kahve falında sevdiğinden su istemek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyi istemek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı istemek evliyseniz eşle iyi geçime, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini istemek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı istemek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına inanılır.

Kahve falında anneden su istemek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden su istemek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasından su istemek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir