AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı istemek

Kahve falında sevdiğin kızı istemek

Kahve falında sevdiğin kızı istemek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir bebek sahibi olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı istemek gördüyseniz:

  • Liderlik yönünüzü gösterebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kızı istemek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı istemek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, içinin rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızı istemek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalettir.

Kahve falında istediği kızı görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızı babasından istemek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında evlenmek istediği kızı görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının evlenmek istediğini görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına inanılır.

Kahve falında evlenmek istediğin kızı görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir