AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini istemek

Kahve falında sevdiğini istemek

Kahve falında sevdiğini istemek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sıkıntısından kurtulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini istemek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda rahatsızlık yaratabilecek başlıkların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kızı istemek mal ve para sahibi olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi istemek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini istemek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinden su istemek onlara hocalık edeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı istemek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Kahve falında tapu istemek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zorla para istemek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden yardım istemek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hatalarından erken döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir