AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı istemek

Kahve falında sevdiği kızı istemek

Kahve falında sevdiği kızı istemek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kazançlı bir adım atılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı istemek gördüyseniz:

  • Çözümlemeniz gereken bir dizi problemle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kızı istemek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı istemek baht açıklığına ve şansın döneceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine işarettir.

Kahve falında istediği kızı görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kızı babasından istemek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında evlenmek istediğin kızı görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kızı istemek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında istediğim kızı görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızını istemek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir