AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden haber alamamak

Kahve falında sevdiğinden haber alamamak

Kahve falında sevdiğinden haber alamamak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinden haber alamamak gördüyseniz:

  • Duygularınızın önüne geçmenizde engeller olabilir.

Kahve falında sevdiğinden haber alamamak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, bir takım sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden haber alamamak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm haberi alarak ağlamak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında alak suresini dinlemek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide abdest alamamak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çanta alamamak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, esenliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ala köpek görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, fakirliğinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında virajı alamamak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir