AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta alamamak

Kahve falında çanta alamamak

Kahve falında çanta alamamak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çanta alamamak gördüyseniz:

  • Daha iyi bir gelecek sunan seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında çanta alamamak bol para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında ala geyik görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında alaska kurdu görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında soluk alamamak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ala suresini okumak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında birinden haber alamamak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, olumsuz haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında camide abdest alamamak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında alak suresinin okunduğunu görmek şöhret ve hayır getireceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir