AnaSayfa / Genel / Kahve falında virajı alamamak

Kahve falında virajı alamamak

Kahve falında virajı alamamak arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kötü haberlerin alınacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında virajı alamamak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı eleştiren bir kişi sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında virajı alamamak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla viraja girmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında virajlı yol görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında virajlı yolda yürümek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında virajlı yolda araba kullanmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında viraja girmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında viraj görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında virajlı yolda gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir