AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin ünlüyü öpmek

Kahve falında sevdiğin ünlüyü öpmek

Kahve falında sevdiğin ünlüyü öpmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, rızkının sonsuz olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin ünlüyü öpmek gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bilgiler planlarınızı değiştirmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında sevdiğin ünlüyü öpmek yol alacağına, yükünün azalacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü bir kadını öpmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir ünlüyü öpmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü bir erkek öpmek işinin ehli durumuna geleceğine, dinç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü erkek öpmek işinden ve parasından olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir erkeği öpmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir