AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü erkek öpmek

Kahve falında ünlü erkek öpmek

Kahve falında ünlü erkek öpmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, razı geleceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü erkek öpmek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ünlü erkek öpmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir erkeği öpmek yenileneceğine ve can bulacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir erkek öpmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin ünlüyü öpmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü bir kadını öpmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü öpmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, insanlara yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir