AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ünlüyü öpmek

Kahve falında bir ünlüyü öpmek

Kahve falında bir ünlüyü öpmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ünlüyü öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir ünlüyü öpmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek inancını bir kenara atacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir kadını öpmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü öpmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında ünlü bir erkeği öpmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin elini öpmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek çok büyük kısmetler kazanacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir