AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin biri tarafından vurulmak

Kahve falında sevdiğin biri tarafından vurulmak

Kahve falında sevdiğin biri tarafından vurulmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, malların artacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biri tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, kararsızlık, çift yönlü durumlar, halsizlik veya belirsizlik ön plana çıkabilir.

Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği tarafından vurulmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin biri tarafından vurulmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, haneye dertlerin gireceğine  alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından silahla vurulmak umutlarının çoğalacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine inanılır.

Kahve falında sağ tarafından vurulmak verimi ve başarıyı yakalayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristler tarafından vurulduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir