AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızla sevgili olmak

Kahve falında sevdiğin kızla sevgili olmak

Kahve falında sevdiğin kızla sevgili olmak sorunlarının tamamen biteceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, rütbenin yükseleceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler.

Kahve falında sevdiğin kızla sevgili olmak can bulacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin kızını görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı sakallı görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kıza evlenme teklifi etmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızın öldüğünü görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızla kavga etmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bi kızı sevmek dertlerin başlayacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir