AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızın öldüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kızın öldüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kızın öldüğünü görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, işlerinde başarılı olacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, yükünün azalacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın öldüğünü gördüyseniz:

  • Ortaya koyması ya da yerine getirmesi zor görevler varsa, yanıltıcı sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiği kızı öldürmek işlerinde yenilikler yapacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın öldüğünü görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızın öldüğünü görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı öldüğünü görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kıza çıkma teklifi etmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kızın parmağında yüzük görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızın kardeşini görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın annesini görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir