AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı sakallı görmek

Kahve falında sevdiği kızı sakallı görmek

Kahve falında sevdiği kızı sakallı görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı sakallı gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kızı sakallı görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı sakallı görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında kızını sakallı görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kızını sakal görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında bir kızı sakal görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, kısmetinin hep açık olacağına inanılır.

Kahve falında kızı sakallı görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı sakallı görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini sakallı görmek müşterilerinin çoğalacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir