AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızla kavga etmek

Kahve falında sevdiği kızla kavga etmek

Kahve falında sevdiği kızla kavga etmek iyi halin geleceğine, umutların yıkılacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Kahve falında sevdiğin kızla kavga etmek sıkıntılarını atlatacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla kavga etmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kızla kavga etmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızla kavga etmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kızıyla kavga etmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında bir kızla kavga etmek zorluklarının biteceğine, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle kavga etmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla kavga ettiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir